Nieuws

Swijnenburg tovert evenementenlocaties om tot restaurants

Swijnenburg | meet & celebrate opent deze zomer twee tijdelijke restaurants op locaties die normaal gesproken alleen geopend zijn voor besloten evenementen. Landgoed Sparrendaal in Driebergen krijgt een pop-up van Bentinck en bij Kasteel Amerongen kun je bij Gatehouse Burgers straks terecht voor de allerbeste burgers.

Restaurant Bentinck huisvest in de voormalige monumentale stallen van Buitenplaats Amerongen, waar het komende zomer dus gezelschap krijgt van Gatehouse Burgers.

Peter-Paul Swijnenburg
‘De geplande evenementen gaan niet door en daarom openen we in het Poortgebouw een tijdelijke eetgelegenheid’, aldus eigenaar Peter-Paul Swijnenburg.

Buitenplaats Sparrendaal
Een pop-up versie van Bentinck ziet tijdelijk het levenslicht in Driebergen. ‘Buitenplaats Sparrendaal is een landhuis, dat tegenwoordig dienst doet als evenementenlocatie. Ik vind het zonde om deze mooie plek leeg te laten staan. Daarom kunnen gasten er komende zomer dineren.’

Vakantie in eigen land
De eigenaar ziet er naar uit. ‘We geloven erin dat mensen verwend willen worden, helemaal als de vakantie in eigen land wordt gevierd. De restaurants zijn geopend van donderdag tot en met zondag, en uiteraard wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restyling voor restaurant Eindeloos van Willem Schaafsma

Volgend artikel

Groot Warnsborn: genieten op Rijksmonumentaal landgoed

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.