Bij restaurant De Zeeuw in Haarlem van chef-kok en eigenaar Jeroen de Zeeuw kun je iedere laatste zondag van de maand genieten van een verrassingslunch. De kosten voor deze Sunday Session bedragen 30 euro per couvert, exclusief dranken.
De gezelligste zondagmiddagbesteding van de maand, zo noemt Jeroen de Zeeuw de verrassingslunch die hij iedere laatste zondag van de maand serveert in zijn restaurant De Zeeuw in Haarlem.
Jeroen de Zeeuw
Tussen 12.30 en 14.30 uur ben je welkom om je te laten verrassen. ‘We serveren een overheerlijke lunch en de sfeer die je van ons gewend bent’, aldus de chef-kok en eigenaar.
Lees ook: Janine Kinderman naar restaurant De Zeeuw in Haarlem
Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant De Zeeuw. De kosten voor een lunch voor twee personen bedragen 60 euro. Dit bedrag is exclusief drank.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…