Nieuws

Sunday Sessions bij Restaurant De Zeeuw in Haarlem

Bij restaurant De Zeeuw in Haarlem van chef-kok en eigenaar Jeroen de Zeeuw kun je iedere laatste zondag van de maand genieten van een verrassingslunch. De kosten voor deze Sunday Session bedragen 30 euro per couvert, exclusief dranken.

De gezelligste zondagmiddagbesteding van de maand, zo noemt Jeroen de Zeeuw de verrassingslunch die hij iedere laatste zondag van de maand serveert in zijn restaurant De Zeeuw in Haarlem.

Jeroen de Zeeuw
Tussen 12.30 en 14.30 uur ben je welkom om je te laten verrassen. ‘We serveren een overheerlijke lunch en de sfeer die je van ons gewend bent’, aldus de chef-kok en eigenaar.

Lees ook: Janine Kinderman naar restaurant De Zeeuw in Haarlem

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant De Zeeuw. De kosten voor een lunch voor twee personen bedragen 60 euro. Dit bedrag is exclusief drank.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘4=2-actie’ bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Vista in Willemstad breidt diensten uit met twee luxe suites

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.