Nieuws

Summerdeal met gratis gang bij restaurant ’t Amsterdammertje

Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht viert de zomer. Wie reserveert onder vermelding van ‘Summerdeal’ en kiest voor ‘menu ’t Amsterdammertje’, krijgt één gang cadeau. In september opent de met een Michelinster bekroonde eetgelegenheid bovendien twee keer de deuren op zondag.

Vier de zomer bij ’t Amsterdammertje, aldus chef-kok en eigenaar André Gerrits. Deze zomer krijg je onder vermelding van ‘Summerdeal’ een gang cadeau als je het ‘menu ’t Amsterdammertje’ bestelt.

Foto’s: restaurant ’t Amsterdammertje trapt jubileumjaar af

André Gerrits
Van dinsdag tot en met vrijdag vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen. De deal is te bestellen tot en met 31 augustus. Van 21 juli tot en met 5 augustus is de zomersluiting.

Lees ook: Geneviève en André Gerrits vieren 10 jaar restaurant ’t Amsterdammertje

Zondag open
In september gaat het sterrestaurant twee zondagen open. Zet 15 en 29 september alvast in de agenda. Voor meer informatie volg je de social media-kanalen van het restaurant.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via nummer (0294) 23 48 48 of via de website van ’t Amsterdammertje.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘10x mini’-arrangement bij De Librije in Zwolle

Volgend artikel

Korting tijdens jaarlijkse zomeractie Molen de Jonge Dikkert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.