Nieuws

Summer Sunday bij restaurant Tante Kee in Kaag

In de zomermaanden juli en augustus heeft Tante Kee in Kaag iedere zondag Summer Sunday. Het restaurant is die dagen doorlopend geopend en als gast geniet je van een voor-, tussen- en hoofdgerecht, desgewenst uit te breiden met een dessert.

‘Ons recept voor jouw ideale zondag’, aldus eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb. ‘We serveren drie gangen voor 45 euro en dat kan worden uitgebreid met een dessert (10 euro). Het menu wordt samengesteld met verse producten en die ingrediënten die op dat moment het beste tot hun recht komen. Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen.’

De Summer Sunday vindt plaats in de maanden juli en augustus. Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant is die dagen doorlopend geopend van 13.00 tot 18.30 uur.

Lees ook:
Culinair kennismaken met restaurant ‘Tante Kee 2.0’ in Kaag
Video: Tante Kee in Kaag heropent na verbouwing van drie maanden

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant De Nederlanden start met lunch op zaterdag

Volgend artikel

Midzomernacht: ruim baan voor de kazen uit het hoge noorden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.