Nieuws

Summer Deal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

Restaurant La Folie in Zaltbommel serveert een smakelijke Summer Deal. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 juli kun je er terecht voor een zomermenu van vijf gangen (48,50 euro) of vier gangen (38,50 euro).

‘Heerlijke zomerse gerechten voor een fractie van de prijs, om jullie ook te laten meegenieten van ons zomerse gevoel’, aldus eigenaren Lieke en Joris Kerkhofs van La Folie in Zaltbommel.

Joris Kerkhofs
Van zondag 21 juli tot en met dinsdag 13 augustus is de zomersluiting van het restaurant.

De laatste dagen voor de vakantie is geen à la carte beschikbaar, maar kun je komen genieten van de Summer Deal.

Vijf en vier gangen
Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 juli kost het menu van vijf gangen 48,50 euro. Voor 38,50 euro is ook een viergangenmenu beschikbaar. Reserveren ka via de website van restaurant La Folie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Grote verbouwing voor sterrestaurant De Burgemeester

Volgend artikel

Kelvin Lin (her)opent Nayolie bij Kelvin in Voorschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.