Nieuws

Summer Beach Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam

Waldorf Astoria Amsterdam haalt de zomer in huis. Gasten kunnen de zomermaanden genieten van een heerlijke afternoon tea waarbij ‘the beach’ het thema is.

Zon, zee, zand. Chillen aan het strand. Dobberen in zee, surfen over de golven, beachvolleybal in je bikini, schelpen zoeken langs de vloedlijn, bubbels om de zomer te vieren. Het eindeloze strandleven maakt van alle dagen een feest.

Om dat strandgevoel te beleven hoef je deze zomer niet naar de kust. ‘The beach’ was de inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam. Opnieuw weten de chefs te verrassen met geniaal bedachte patisserie. De hartige en zoete creaties geven het ‘strandleven in de carrousel’ smaak en mondvermaak.

De carrousel vol heerlijkheden bevat hartige hapjes, zoals een luchtbedje van gerookte zalm, roomkaas, pistou; zeewiercracker met zeester van geitenkaas en duindoornbes; en een masala strandbal. Zoete smaken zijn onder meer verwerkt in een kunstig surfboard op een golf, gemaakt op een eclair met citroenmeringue; octopus op een blauwe bessen-cupcake met Ruby chocolade; een exotische schelp van financier, rum, munt, limoen en tot slot een onweerstaanbare kokosnoot met piña colada.

Ga zitten, ontspan en laat je weldadig verwennen in de warme, zomerse sfeer van de Peacock Alley in het luxe hotel aan de Herengracht 548 in Amsterdam. Van 1 juli tot en met 31 augustus alle dagen strandgeluk van 15.00 tot 17.00 uur en met live pianomuziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs: vanaf 54,50 euro per persoon. Reserveren kan door te bellen met 020-7184643.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dj’s en gastchefs tijdens Club Loungy Mondays Bij Jef

Volgend artikel

Restaurant Wouter van Laarhoven gaat Alma heten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.