Nieuws

Streetfood barbecue bij De Burgemeester in Linschoten

Wil je restaurant De Burgemeester in Linschoten eens op een andere manier ontdekken en houd je van internationale streetfood? Ga dan 30 juni naar de streetfood barbecue van De Burgemeester.

Van 14.00 tot 19.00 uur neemt Sander Spruijt en zijn team de bezoekers mee op een waanzinnige foodreis van Bangkok tot Mexico en van Japan tot India. Met allemaal heerlijke hapjes uit diverse windstreken van deze wereld.

De streetfood barbecue wordt aangekleed met live muziek, een dj en saxofonist. Maar ook met bier, wijn en cocktails. De dj van de dag is DJ Koen van der Weijden die wordt begeleid door een saxofonist.

Aanschuiven voor de streetfood barbecue op 30 juni (van 14.00 tot 19.00 uur) kan voor 65 euro per persoon. Dit is exclusief dranken.

Aanmelden kan door te bellen naar 0348-414040, of door een mail te sturen naar info@deburgemeester.nl.

Restaurant De Burgemeester is gevestigd in het centrum van Linschoten, een dorp niet ver van de A12 van Utrecht naar Den Haag. In het dorp gaat het riviertje de Lange Linschoten over in de Korte Linschoten. Het restaurant ligt pal aan het water. Restaurant De Burgemeester heeft een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Italiaanse lunch van Dick Soek bij Piloersema

Volgend artikel

Video: Michel van Riswijk 30 jaar bij De Bloemenbeek

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.