Nieuws

Street Food Diner bij sterrestaurant Rijks in Amsterdam

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Rijks in Amsterdam introduceert het Street Food Diner. De eerste editie is zondagavond 13 januari. Van 19.00 uur tot middernacht is het feest en kun je aanschuiven voor Zuid-Amerikaanse, Surinaamse en Indonesische snacks, ginger beer-cocktails en muziek.

Rijks Street Food Diner is een samenwerking met Warung Rosie’s in Amsterdam en het Colombiaanse Villanos en Bermudas.

Joris Bijdendijk
Nicolas Lopez, Tom Barrett en Rachel-Ann Moestadia koken samen met het keukenteam onder leiding van sterchef Joris Bijdendijk.

Het menu tijdens deze feestelijke avond, die aanvangt om 19.00 uur en duurt tot middernacht, bestaat uit Zuid-Amerikaanse, Surinaamse en Indonesische snacks, ginger beer-cocktails en muziek.

Cocktails en bier
De prijs voor de Street Food Snacks inclusief cocktails, bier en Amsterdams kraanwater bedraag 75 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Rijks, het restaurant van het Rijksmuseum. Daar kun je ook terecht voor verdere informatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

WestCord Hotels start 2019 met Waanzinnige WestCord Weken

Volgend artikel

Zuid-Duitsland thema wijn-spijslunch Central Park Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.