Nieuws

Stoere gerechten in herfstdeal De Beejekurf in Venray

Restaurant De Beejekurf in Venray serveert een herfstdeal van vier gangen. Chef-kok en eigenaar Mathijs Jacobs serveert ‘heerlijke stoere, warme gerechten’, die desgewenst zijn te combineren met een door Proeflokaal Goesting samengesteld bierarrangement. De prijs per couvert bedraagt 40 euro exclusief drank.

Heerlijke stoere, warme gerechten uit de keuken van chef-kok en eigenaar Mathijs Jacobs die echt passen bij deze tijd van het jaar. Ze komen samen in de herfstdeal van restaurant De Beejekurf: een menu van vier gangen in herfstsferen.

Bier en wijn
Voor de liefhebber is een speciaal bierarrangement beschikbaar, samengesteld door Proeflokaal Goesting. Liever een begeleidend wijnarrangement? Dat kan!

De prijs voor de herfstdeal bedraagt 40 euro per couvert, dit bedrag is exclusief dranken. De begeleidende bieren worden voor 18 euro geserveerd, het wijnarrangement kost 26 euro. Reserveren kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnkaart restaurant Ciel Bleu in Amsterdam bekroond

Volgend artikel

Echt wild en verantwoord vlees bij Bord’Eau Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.