Advertorial

Sterrendiner Cook Like A Chef bij De Kookfabriek Amsterdam

Advertorial – In een unieke samenwerking met chefs van Nederlandse toprestaurants houdt Cook Like a Chef een sterrendiner in De Kookfabriek in Amsterdam op 13, 14 en 15 (lunch) november. Per shift zijn dertig plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en reserveer voor dit bijzondere evenement.

Na een succesvolle start in 2018 geeft Cook Like a Chef de samenwerking gezocht met De Kookfabriek in Amsterdam en De Librije in Zwolle, Parkheuvel in Rotterdam, De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Brut172 in Reijmerstok en Ron Gastrobar in Amsterdam.

Evenementen
Gezamenlijk hebben zij besloten een aantal evenementen te organiseren door heel Nederland. In het weekeinde van 13 tot en met 15 november vindt de aftrap plaats en kun je een plek reserveren in de prachtige zaal van De Kookfabriek. Op vrijdag en zaterdag gaat het om een diner, op zondag kun je aanschuiven voor een lunch.

Vijf gangen
Op ruim 1200 vierkante meter is een restaurant ingericht, waarin een klein gezelschap kan genieten van een vijfgangendiner met gerechten van de topchefs van bovengenoemde restaurants: Jonnie Boer, Erik van Loo, Edwin Vinke, Hans van Wolde en Ron Blaauw.

Zelf aan de slag
Als gast krijg je geen standaard avondje uit, maar ga je zelf aan de slag. In de zaal is ieder tafel voorzien van een eigen kookeiland, waarop je met je gezelschap de gangen bereid.

Instructies
Net zoals bij de dinerboxen van Cook Like a Chef, hebben de chefs in hun eigen restaurants het voorwerk al gedaan. Uiteraard word je voorzien van duidelijke instructies, waarmee jij en je tafelgenoten de sterrengerechten in een handomdraai in elkaar zetten.

Wijnen
Cook Like a Chef zorgt ervoor dat alles opgeruimd is voor de volgende gang en dat de ingrediënten en borden worden klaargezet. Bijpassende wijnen kunnen per fles of glas worden besteld.

Reserveren
Wil jij erbij zijn en weten wat er wordt geserveerd? Reserveer dan voor dit unieke avondje uit. De prijs per persoon voor het vijfgangendiner bedraagt 120 euro. Een losse drankenkaart is beschikbaar.

Corona
In De Kookfabriek wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de hygiënische maatregelen en de 1,5 meter-restricties.

In de ruimte is op basis van die voorwaarden plaats voor 68 gasten, maar tot nader orde worden maximaal dertig gasten per keer toegelaten. Ben je verkouden op de dag van jouw bezoek, blijf dan thuis.

Vorig artikel

Bistro Ewout Eleveld op Parc Broekhuizen in november open

Volgend artikel

Proeven met je ogen en oren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.