Nieuws

Sterrenchefs verzorgen exclusief diner bij ’t Amsterdammertje

Een bijzonder diner bij sterrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Maandag 23 maart serveren Soenil Bahadoer, Sander Spruijt, Wilco Berends en Jermain de Rozario samen met André Gerrits een exclusief menu. De opbrengst gaat naar het Nederlands duo, dat in mei deelneemt aan de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or.

Het Nederlands team is ingeloot voor de Europese finale van de kookwedstrijd Bocuse d’Or. Donderdag 28 mei komen ze in actie in Talinn in Estland. Ons land wordt vertegenwoordigd door Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst.

Bocuse d’Or Nederland
Om ervoor te zorgen dat ze zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden, houdt Bocuse d’Or Nederland een benefietdiner. Genevieve en André Gerrits stellen daarvoor hun restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht beschikbaar.

Soenil Bahadoer
André verzorgt die avond met collega-chefs een speciaal menu. Die collega’s zijn Soenil Bahadoer (voorzitter van Bocuse d’Or Nederland), Sander Spruijt, Wilco Berends en Jermain de Rozario.

Arrangement
Het arrangement bestaat uit een volledig verzorgd menu van vijf gangen. Inclusief champagne, amuses, water, wijn en koffie of thee met friandises. De prijs per persoon bedraagt 150 euro exclusief btw.

Veiling
Tijdens het diner vindt bovendien een veiling plaats. Je kunt bieden op onder andere de oude Bocuse d’Or-wedstrijdschalen van Jan Smink en Lars Drost, lunches bij diverse sterrenrestaurants en een luxe lunch of diner bij jou thuis. Er is plek voor maximaal honderd personen en reserveren kan tot en met maandag 16 maart 20.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw interieur voor sterrestaurant Ratatouille in Haarlem

Volgend artikel

Nederlandse chefs genomineerd voor The Best Chef Top 100

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.