Nieuws

Sterchef Rogier van Dam gast in keuken Nobel op Ameland

Rogier van Dam van Lastage in Amsterdam gaat twee dagen koken bij hotel-restaurant Nobel in Ballum op Ameland. De sterchef verzorgt vrijdag 18 en zaterdag 19 november in samenwerking met Nobel-chef Mark Westerweel een zesgangenmenu. Sommelier Egbert Reining zorgt voor bijpassende wijnen.

‘Ook dit jaar zetten we onze culinaire traditie voort’, zo meldt Nobel in Ballum op Ameland de komst van Rogier van Dam.

Lastage Amsterdam
De chef-kok van het met één Michelinster bekroonde restaurant Lastage in Amsterdam is zaterdag 18 en zondag 19 november te gast in het horecabedrijf op het Waddeneiland.

Wijn-spijs
Nobel-chef Mark Westerweel en Rogier serveren beide avonden een speciaal zesgangenmenu. Met begeleidende wijnen van Nobel-sommelier Egbert Reining.

Reserveren
Voor informatie, eventuele overnachtingen en reserveringen kun je een e-mail sturen naar restaurant@hotelnobel.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

QL Hotels & restaurants
Nobel is aangesloten bij QL Hotels & Restaurants, de collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in onder andere Nederland.

Vorig artikel

The Dylan, Prinsenhof en Parkhotel in lijst beste koffie-adressen

Volgend artikel

Restaurant Wynwood in Eindhoven start met lunchclub

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.