Nieuws

Sterchef Marcel van der Kleijn met Calla’s naar het strand

Sterchef meets beachclub. Vrijdag 16 september kook Marcel van der Kleijn van restaurant Calla’s in Den Haag één dag bij Beachclub Culpepper op het Zwarte Pad in Scheveningen. Speciaal voor ‘Calla’s on the beach’ heeft de door Michelin bekroonde chef een zevengangenmenu samengesteld.

‘Calla’s on the Beach’ op vrijdag 16 september. Marcel van der Kleijn van Calla’s in Den Haag verruilt de keuken van zijn met één Michelinster bekroonde restaurant één avond voor het strand.

Scheveningen
Bij Beachclub Culpepper in Scheveningen verzorgt hij die avond een zevengangendiner. In het menu onder andere zeebrasem, eendenlever, Schotse zalm, kreeft, lam en cheesecake.

Wijnarrangement
Voor een per persoonsprijs van 65 euro heb je een plek aan tafel. Wil je er een passend wijnarrangement bij, dan bedragen de kosten 95 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren doe je bij Beachclub Culpepper. Door middel van het sturen van een e-mail naar cu@culpepper.nl of door te bellen met telefoonnummer (06) 22 75 58 60.

Michelin
Marcel is met Calla’s in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Video: Lennard ter Hall van Slow Escargots over slakken

Volgend artikel

Hotel Pulitzer Amsterdam opent lobbybar Pause

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.