Sterchef Marcel van der Kleijn kookt op strand van Scheveningen
Sterchef Marcel van der Kleijn kookt vrijdag 25 augustus op het strand van Scheveningen. In samenwerking met Culpepper verruilt de sterchef de keuken van zijn restaurant Calla’s in Den Haag één avond voor die van de beachclub. Tijdens Calla’s on the Beach serveert hij een exclusief zesgangenmenu.
Ook dit jaar tekenen beachcub Culpepper in Scheveningen en restaurant Calla’s in Den Haag voor een editie van Calla’s on the Beach. Voor één avond verruilt sterchef Marcel van der Kleijn zijn keuken voor die van het horecabedrijf op het strand.
Restaurant Calla’s
Marcel, aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers, heeft speciaal voor het evenement een zesgangendiner samengesteld, met daarin onder andere een ‘cappuccino van schaaldieren’, ‘Texels lam’, gepocheerde runderhaas’ en ‘peche melba’.
Reserveren
Een plek aan tafel kost 65 euro. Wil je er bijpassende wijnen bij, dan betaal je per couvert 95 euro. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar cu@culpepper.nl of door te bellen met nummer (06) 22 75 58 60.