Nieuws

Stem op mooiste bar: Nhow, Werelds aan het Strand of MaMa Kelly

Nhow-hotel Rotterdam, Werelds aan het Strand in Ouddorp en Mama Kelly in Den Haag maken kans op de publieksprijs Mooiste Bar van Nederland van Entree Magazine. Jij kunt ze aan die titel helpen door op ze te stemmen voor dinsdag 15 september. De winnaar wordt acht dagen later bekendgemaakt.

De verkiezing Mooiste Bar van Nederland is een initiatief van vakblad Entree Magazine. Een vakjury nomineert drie finalisten en het publiek kiest winnaars in de categorieën mooiste bar en mooiste klassieke bar.

Publieksprijs
Drie bedrijven maken kans op de publieksprijs in de strijd om de mooiste bar. Tot en met maandag 14 september kan worden gestemd op Nhow Rotterdam, Werelds aan het Strand in Ouddorp en MaMa Kelly in Den Haag.

Help jouw favoriet aan de overwinning. Stemmen kan via de website van Entree Magazine. Daar is ook meer te lezen over de reden voor de nominaties.

Harbour Club
De drie door de vakjury gekozen finalisten zijn The Harbour Club Kitchen in Amsterdam, het Blue Collar Hotel in Eindhoven en Nacional in Amsterdam.

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam worden dinsdag 22 september de winnaars in het zonnetje gezet.

Vorig artikel

Posthoorn in Monnickendam serveert gin en tonic-menu

Volgend artikel

Reserveer ‘Nijntje high tea’ bij Hotel Des Indes Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.