Nieuws

Staycation in Hotel Okura Amsterdam: reis naar Japan

In Hotel Okura Amsterdam ervaar je als gast ‘omotenashi’, de karakteristieke Japanse gastvrijheid. Met een speciaal staycation-arrangement kun je het land van de rijzende zon nu ervaren zonder dat je daarvoor de landsgrenzen over hoeft.

‘Om Japan te ontdekken hoef je het vliegtuig niet in’, aldus Hotel Okura Amsterdam over haar staycation in eigen land.

Roomservice
Het arrangement bestaat uit een overnachting in een kamertype naar keuze en is inclusief roomservicediner van drie gangen en ontbijt op de kamer.

Yamazato
Wie dat wil, kan kiezen voor een upgrade in één van de Japanse restaurants in het hotel. Het door Michelin met een ster bekroonde Yamazato (seizoensmenu, meerprijs 95 euro per persoon) of Sazanka (meerprijs 60 euro per persoon of 125 euro per persoon, afhankelijk van de dinerkeuze). In beide gevallen is een aperitief inbegrepen.

Arrangement
Het arrangement is beschikbaar vanaf 299 euro per kamer per nacht, op basis van twee personen en beschikbaarheid. Reserveren kan tot 31 augustus 2020 en is tot 24 uur voor aankomst te annuleren of wijzigen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De flexibele terrasoverkapping van Perfect Sky

Volgend artikel

’t Pakhuus op Texel heropent met nachtelijk ‘kick-off-diner’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.