Kun je bij extra vraag van restaurants hier structureel aan voldoen? Die vraag stelde we boer Ronald in onze rubriek Stalorders, waarbij we de bron – in dit geval de boer – aan het woord laten. Boer Ronald levert aan restaurants en heeft te maken met leveringprincipes.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Culinaire gids Gault&Millau heeft Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle verrast met…
-
Restaurant De Librije speelt de hoofdrol in een documentaireserie op Omroep Max. In zes afleveringen…
-
Wars van kapsones, trots op zijn afkomst en al jaren in het bezit van het…