Nieuws

Speciale kreeftenlunch bij De Fuik in Aalst

Kreeft behoort voor velen tot een van de lekkerste delicatessen die er is. Dan is het maar goed dat er bij De Fuik in Aalst binnenkort een speciale kreeftenlunch is.

Drie gangen met kreeft. Dat is het uitgangspunt van een uiterst aantrekkelijke lunch. Op zondag 9 februari kun je er eens goed voor gaan zitten. Om 13.00 uur is arrivé, waarna om 13.30 uur de lunch start.

De kreeftenlunch bestaat uit diverse feestelijke amuses, gevolgd door een salade van kreeft met citrus en peterselie, een kreeftenbisque met Hollandse garnalen en als klap op de vuurpijl kreeft en tournedos met bearnaisesaus en laurier.

Het speciale kreeftenmenu wordt aangeboden voor 55 euro per persoon. Het menu bevat geen dessert, maar er kan wel worden gekozen voor een dessert of een selectie kazen van de menukaart.

Restaurant De Fuik is gelegen in een prachtig pand onderaan de dijk met zicht op het water van de Afgedamde Maas. Het restaurant ligt op rand van Gelderland en Noord-Brabant en is via Utrecht buiten de spits in ongeveer een half uur te bereiken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jury prestigieuze innovatieprijs roemt foie royale

Volgend artikel

In een t-shirt naar een sterrestaurant?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.