Nieuws

Sparen bij Albert Heijn voor diner in restaurant

De grote restaurantactie van Albert Heijn komt er weer aan. Dat betekent dat je bij elke 10 euro aan boodschappen in de winkels van Appie een spaarzegel krijgt. Bij 10 zegels is de kaart vol en mag je kiezen uit een meergangenmenu bij een van de deelnemende restaurants.

De actie begint op 6 juli en duurt 7 weken. In 7 weken heb je dus de tijd om een etentjes te scoren. De spaarkaart kan tot en met 31 januari 2016 worden verzilverd.

Bij het verzilveren van de kaart is het belangrijk om een online reservering te maken via AHrestaurantactie.nl. Je kunt namelijk niet zonder online reservering gebruik maken van de actie. Van belang is verder om de volle spaarkaart mee te nemen naar het restaurant. De kaart bij binnenkomst afleveren is voldoende.

De actie wordt voor de tweede maal gehouden. Vorig jaar zomer deden er nog zo’n 500 restaurants mee. Nu maar liefst 1.500. Keuze genoeg dus. Via de speciale website www.ahrestaurantactie.nl kun je handig zoeken naar een geschikt restaurant. Heb je er een gevonden, dan kun je direct online reserveren.

Wie een beetje goed zoekt, kan leuke restaurants vinden. Zo doet het bekende ’t Diekhuus van Jan Klercq uit Terwolde mee, zien we sterzaak De Luytervelde in Eindhoven op de lijst staan en kan er geserveerd worden bij Roberto’s Restaurant in vijfsterrenhotel Hilton in Amsterdam.

Vorig artikel

5 smaakvolle bbq-foto’s van afgelopen weekend

Volgend artikel

Arrangement Kras: slapen bij Hilton Rotterdam, eten bij Joelia

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.