Nieuws

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent The Grand Beach

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van ‘The Grand Beach’. Het luxehotel tovert de historische binnenplaats om tot een heus zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas.

Deze editie staat in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor van opgewekte kleuren. Gasten genieten op het stadsstrand van elegante wijnen, frisse cocktails en gerechten binnen het Caribisch thema. Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings.

Met het initiatief van The Grand Beach brengt The Grand wederom het (strand)vakantiegevoel naar hartje Amsterdam. De editie vorig jaar – geïnspireerd op de Franse Côte d’Azur – was een groot succes, het hotel besloot hierop weer een stadsstrand te openen in een nieuw culinair thema.

De gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd op de Caribische keuken – bekend om de barbecue en verse visgerechten in combinatie met kruidige marinades en chutneys – en bevat gerechten als zeebaars, gegrilde octopus en frisse salades met gamba’s en tropisch fruit als mango.

Daarnaast zijn ook de klassieke delicatessen als oesters op de kaart te vinden. De bar serveert o.a. tropische cocktails op basis van rum zoals Frozen Piña Colada, Classic of Strawberry Mojito en Dark ‘n Stormy. 

Alle zitgelegenheden hebben voldoende afstand van elkaar en de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en reiniging worden nageleefd volgens het ALLSAFE-programma van Accor ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Joie de vivre
Tot op heden blijft het maken van verre exotische reizen onzeker. Met The Grand Beach Caribbean edition nodigt The Grand haar gasten uit om zich onder te dompelen in een tropische vakantiesfeer dichtbij huis. Het stijlvolle stadsstrand past dan ook binnen Sofitel’s Love of Travel, rediscover your joie de vivre-thema. Dit wereldwijde thema moedigt gasten aan om voorzichtig weer te dromen over reizen en genieten van een leven vol subtiele luxe.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Noord-Holland van Luc Kusters

Volgend artikel

Golden Tulip Zevenbergen opent nieuw restaurant

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.