Nieuws

Soenil Bahadoer viert 24 jaar De Lindehof met 24 bites

Soenil Bahadoer viert dat hij 24 jaar geleden is gestart met restaurant De Lindehof in Nuenen. Zondag 5 en maandag 6 mei serveert de tweesterrenchef zijn 24 bites menu met daarin klassiekers en nieuwe inspiratie. De prijs per couvert bedraagt 75 euro exclusief drank.

‘In mei 1995 begon SVH Meesterkok Soenil Bahadoer aan zijn culinaire avontuur bij De Lindehof’, zo wordt een bijzonder moment aangekondigd.

Tweesterrenrestaurant
‘Inmiddels bestaat het restaurant dus al 24 jaar en dit kunnen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.’

Nuenen
Uitsluitend op zondag 5 en maandag 6 mei wordt in het tweesterrenrestaurant in het Brabantse Nuenen het 24 bites menu geserveerd: 24 heerlijke bites, zowel klassiekers die je van De Lindehof gewend bent als nieuwe inspiratie.

Trip down memory lane
Laat je meenemen op een trip down memory lane en vier de 24 prachtige jaren samen met Soenil en zijn team.

Het speciale menu kost 75 euro per persoon exclusief drank en is te reserveren via de website van restaurant De Lindehof.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Guus Meeuwis concertarrangementen bij Avant-Garde Van Groeninge

Volgend artikel

Nieuwe general manager voor Babylon Hotel Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.