Nieuws

Soenil Bahadoer houdt kliekjesavond bij De Lindehof in Nuenen

Restaurant De Lindehof in Nuenen is van 25 juli tot en met 12 augustus gesloten vanwege vakantie. Dat betekent dat jij zondag 24 juli kunt helpen de (koel)kast van tweesterrenchef Soenil Bahadoer leeg te maken tijdens de zogeheten Kliekjes-Avond.

De laatste dag voor de zomervakantie moet alles op bij het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Lindehof in Nuenen.

Diner
Als gast krijg je zondag 24 juli een viergangendiner inclusief begeleidende wijnen geserveerd. De prijs per persoon is 115 euro, daarbij zijn een glas champagne en koffie of thee met friandises inbegrepen.

Mooie gerechten
Tijdens Kliekjes-Avond draait de creativiteit van Soenil Bahadoer en zijn koks op volle toeren. Zij verrassen je gang na gang met mooie gerechten.

Gerechten die per tafel kunnen verschillen, aangezien het gaat om de ‘kliekjes’. Uiteraard wordt er rekening gehouden met wensen en eventuele dieetbeperkingen.

De Lindehof heeft vakantiesluiting van maandag 25 juli tot en met vrijdag 12 augustus.

Vorig artikel

Champagne, rondvaart en tweesterrenlunch met Da Vinci

Volgend artikel

Jubileumarrangement bij 100-jarige ’t Lansink in Hengelo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.