Nieuws

Soenil Bahadoer gastchef bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer

Hofstede Meerzigt gaat in 2019 verder met het zogeheten ‘Starring Concept’. Door Michelin bekroonde chefs duiken met Alain Adriaanse de keuken van het Zoetermeerse restaurant in voor het bereiden van een bijzonder diner. Maandag 8 april is tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen te gast.

Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is maandag 8 april te gast in de keuken van Alain Adriaanse.

De Lindehof
De chef-kok en eigenaar van Hofstede Meerzigt in Zoetermeer gaat met zijn Brabantse collega een bijzonder diner serveren.

Menu van vijf gangen
Soenil verzorgt een menu van vijf gangen, voor een all-inprijs van 150 euro kun je een plek reserveren. Dat kan tot uiterlijk 28 maart, zolang er beschikbaarheid is.

Chefs table
Wil je deze exclusieve avond extra bijzonder maken? Reserveer dan de chefs table, waaraan plek is voor maximaal vier personen.

Michelin
Voor een couvertprijs van 300 euro kun je de door Michelin met twee sterren bekroonde chef dan van dichtbij aan het werk zien. Hofstede Meerzigt is gevestigd aan de Zonnenberg in Zoetermeer.

Meer informatie over het ‘Starring Concept’ vind je op de website van het restaurant.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe editie eigen restaurantweek bij Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Nieuwe stoelen-arrangement bij In den Rustwat in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.