Hans van Wolde werkt onder de rook van Maastricht aan de realisatie van Brut172. In maart 2020 moeten in Reijmerstok de deuren van zijn nieuwe restaurant openen. De verbouwing van een oude boerderij is in volle gang. ChefsFriends krijgt een rondleiding en spreekt met de (voormalig) tweesterrenchef over zijn plannen.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde restaurant Spetters in Breskens serveert tot en met zondag 23…
-
Deze keer in de rubriek Stalorders stellen we boer Ronald de vraag of het assortiment…
-
In de Beverwijkse vestiging van Bourgondisch Lifestyle zijn vijf kamers gecreëerd voor het rijpen van…


