Nieuws

Smakelijke ontdekkingsreis door Italië bij hotel Winselerhof

Bij Winselerhof in het Limburgse Landgraaf kun je vrijdag 30 augustus deelnemen aan een smakelijke ontdekkingsreis door Italië. Op het landgoed kun je bij verschillende food corners de smaken proeven van diverse regio’s, verrassende ingrediënten en typische gerechten. Wie dat wil, kan aansluitend overnachten in het hotel.

Giro d’Italia is een smakelijke ontdekkingsreis door Italië. Een initiatief van hotel Winselerhof in Landgraaf, dat deel uitmaakt van Oostwegel Collection.

Food courts
Verschillende food courts laten jou als gast kennismaken met diverse regio’s uit Italië. Je proeft verrassende ingrediënten en typisch Italiaanse gerechten. Bij mooi weer op het binnenhof en anders in de Rome Zaal.

Overnachten
De ontvangst is om 19.00 uur met een aperitief. Ook Italiaanse wijnen, bieren en frisdrank zijn inbegrepen. De prijs per persoon bedraagt 112,50 euro. Wil je ook overnachten? Dan is de couvertprijs 179 euro.

Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 546 43 43 of door een e-mail te sturen naar info@winselerhof.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Joey de Kruijf heropent vernieuwde wijnbar Pierre par CP

Volgend artikel

Tuinlunch bij De Kromme Watergang in Hoofdplaat

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.