Vakantie in eigen land

Smakelijk wilddiner in een van de Achterhoekse hotels

Na een geweldige herfstdag in de Achterhoek afsluiten met een uitgebreid wilddiner – en overnachting – in een heerlijk hotel. Van luxe op een landgoed tot charmant in het centrum van een stad. Er is voor iedere liefhebber een arrangement naar wens.

Verken deze prachtige streek in het oosten van het land en sluit jouw herfstdag af in een van de heerlijke hotels in de Achterhoek. Geniet van een ontspannen overnachting en een smakelijk wilddiner.

Wild eten
Fan van een luxe hotel op een landgoed? Liever charmant overnachten midden in een stad? Er is voor iedere liefhebber een arrangement beschikbaar dat voldoet aan de persoonlijke wensen.

RIVM-richtlijnen
Laat je heerlijk verwennen en geniet van de Achterhoekse gastvrijheid. Uiteraard allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. Kijk op Wild eten in de Achterhoek of reserveer direct via de onderstaande button.

Vorig artikel

The Grand Amsterdam biedt kunstenaars onderdak en werkruimte

Volgend artikel

Ondernemen in coronatijd: Martin Kruithof van De Lindenhof

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.