Slow Food Vision

Slow Food Vision: het belang van regionale cuisine

Waarom is regionale cuisine belangrijk? Nederland is toch één grote provincie? Nelleke Don gaat in de vaste rubriek Slow Food Vision in op deze vragen en stelt als voorzitter van Slow Food Nederland het belang van regionale cuisine ter sprake.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Stalorders: Juiste beeld van boerderijwinkels?

Volgend artikel

Eds Wijnwijsheden: Is wijn trendgevoelig?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.