Slow Food Vision

Slow Food Vision (6): Prijsverschil boerderijwinkel vs supermarkt

Waar komt het prijsverschil tussen boerderijwinkels en supermarkten vandaan? Spelen subsidies en prijzenoorlogen een rol? En welke rol kan etikettering van producten hierin spelen? Nelleke Don van Slow Food Nederland heeft hierover haar mening in een nieuwe aflevering van de rubriek Slow Food Vision.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De visie van Floris Versluijs: vooraf betalen en alleen champagne

Volgend artikel

Is de boer klaar voor extra vraag van consumenten en horeca?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.