Nieuws

Slapen en eten in Giethoorn en op Texel in één arrangement

Twee door Michelin bekroonde chefs slaan de handen ineen voor een driedaags midweek-arrangement. Voor 398 euro per persoon kun je eten en slapen bij De Lindenhof in Giethoorn en Bij Jef in Den Hoorn op Texel. Tussendoor geniet je van een vaartocht en kun je uitwaaien op het strand.

Water is iets wat Giethoorn en Den Hoorn in ieder geval gemeen hebben. In het eerste geval kun je als gast heerlijk de grachten door met een fluisterboot. Op Texel geniet je van de Noordzee, de duinen en het strand.

De Lindenhof
In Giethoorn exploiteert Martin Kruithof restaurant De Lindenhof, door Michelin bekroond met twee sterren.

Je overnacht bij hem, geniet daarvoor van een zesgangenmenu en de volgende ochtend van een luxe ontbijt. In Giethoorn kun je met een sloep door de prachtige grachten varen.

Bij Jef
Op Texel heb je uiteraard de gelegenheid het strand te bezoeken. In Den Hoorn geniet je bij Bij Jef van een zesgangendiner van sterchef Jef Schuur en een luxe ontbijt de volgende ochtend.

Het arrangement Zilt en Zoet is op basis van twee personen en beschikbaarheid, en heeft een per persoon-prijs van 398 euro. Wie reserveert, kan zelf bepalen welk restaurant als eerste wordt bezocht.

Vorig artikel

Lokale ingrediënten thema vijfde Vegetarische Restaurantweek

Volgend artikel

De favorieten van Gerrit Jan Groothedde van Eetschrijven.nl

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.