In de kaart kijken

Signatuurgerecht ‘Van zee naar land’ van Rutger van der Weel

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. In deze aflevering een signatuurgerecht van de met één Michelinster bekroonde Rutger van der Weel van restaurant Katseveer in Wilhelminadorp. Vanuit de keuken heeft hij een prachtig uitzicht, zijn inspiratiebron voor ‘Van zee naar land’.

Gerechten op de menukaart van topchefs hebben een verhaal. Een heel mooi verhaal vaak. In de rubriek In de kaart kijken gaan we op zoek naar die verhalen.

Signatuurgerecht
In de video’s op onze website wordt het gerecht bereid en in onze nieuwsbrief vertelt de chef in kwestie het verhaal over en achter zijn signatuurgerecht.

Nieuwsbrief
Dat doet hij of zij exclusief voor abonnees. Wil jij onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen, meld je dan gratis aan via deze link.

Katseveer
In de keuken van Katseveer in Wilhelminadorp toont Rutger van der Weel zijn gerecht ‘Van zee naar land’.
Daarbij werd hij geïnspireerd door dat wat hij ziet als hij door het keukenraam naar buiten kijkt. Daar kunnen we ons van alles bij voorstellen vanwege de prachtige locatie van het sterrestaurant.

In de kaart kijken
Benieuwd naar welke gerechten eerder al zijn opgemaakt voor onze videocamera? Je kunt de andere afleveringen van In de kaart kijken hier terugzien.

Vorig artikel

Eigenaren In de Molen nemen Onder de Linden in Aduard over

Volgend artikel

Michel van der Kroft fan van Hollandse geitenbok

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.