Bilderberg Hotels houdt maandag 30 mei een Signature Dish Event. In het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam verzorgen de (sterren)chefs van de Nederlandse hotelketen een exclusief zesgangendiner. Een plek aan tafel kun je reserveren voor 99 euro per persoon.
Proef de signature dishes van de (sterren)chefs van Bilderberg en kom maandag 30 mei naar De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam.
Zesgangendiner
Zes chefs serveren hun signature dishes, die samenkomen in een diner van zes gangen inclusief een glas champagne.
Ontvangst met champagne
De ontvangst is om 18.30 uur op het terras van De Kersentuin, dat recent heropende na een grondige restyling.
De Kersentuin
De chefs die deze avond in de keuken staan, zijn Tonny Berentsen van De Kromme Dissel (Bilderberg Hotel Klein Zwitserland), Arjan Bisschop van De Heeren van Harinxma (Bilderberg Landgoed Lauswolt), Richard de Vries en Erik van Loo van The Park (Bilderberg Parkhotel) en Stefan van Sprang en Wessel Ruijmgaart van De Kersentuin.
Reserveren
Een plek reserveren kan uitsluitend telefonisch via nummer (020) 570 56 66. Vraag naar Wouter of Denise.
Lees verder
-
Het voormalige Crown Hotel Eindhoven is heropend als Leonardo Hotel Eindhoven City Center. De naamswijziging…
-
Twee Nederlandse hotels sluiten zich aan bij Quality Lodgings, de exclusieve collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels…
-
Het historische Oranje Hotel in Leeuwarden gaat verder onder een nieuwe vlag. Leonardo Hotels heeft…


