Nieuws

Sidney Schutte serveert bijzonder menu met Israëlische collega

Sidney Schutte gaat opnieuw de keuken in met een internationale collega. De executive chef van Waldorf Astoria Amsterdam en tweesterrenchef van Librije’s Zusje serveert van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 januari een zesgangenmenu in samenwerking met zijn Israëlische collega Itzik Barak van Waldorf Astoria Jeruzalem.

Opnieuw een mooie samenwerking in Waldorf Astoria Amsterdam aan de Herengracht.

Chef van het Jaar
Chef van het Jaar 2017 volgens Gault&Millau Sidney Schutte serveert samen met Waldorf-collega Itzik Barak een zesgangenmenu. Barak is executive chef van Waldorf Astoria Jeruzalem.

Israëlische keuken
De gerechten zijn gebaseerd op de moderne, gastronomische Israëlische keuken, waarvan Barak een van de belangrijkste exponenten is.

Kosher
Het bijzondere ‘kosher style’-diner menu wordt van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 januari exclusief geserveerd in brasserie Goldfinch.

Reserveren
De prijs bedraagt 75 euro per persoon. Voor reserveringen en verdere informatie kun je bellen met telefoonnummer (020) 718 46 43 of een e-mail sturen naar restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com.

Sidney Schutte Chef van het Jaar 2017

Sidney Schutte ‘combineert’ een baan als executive chef van Waldorf Astoria Amsterdam met die van tweesterrenchef van restaurant Librije’s Zusje. In november werd hij door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar voor 2017. Eerder dat jaar sprak hij voor de videocamera uitgebreid met ChefsFriends.

Vorig artikel

Nieuwjaarslunch bij restaurant ’t Diekhuus Terwolde

Volgend artikel

Foto’s vernieuwd restaurant La Provence in Zaltbommel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.