Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht elk een bonbon ontwikkeld. Het doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant én een duidelijke signatuur hebben van de chef.
Het resultaat mag er zijn… tien verschillende en unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos. De ingrediënten en kruiden zijn door de betreffende sterrenchefs en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties:
Restaurant Fred ** | Rotterdam – hazelnoot | karamel | zeezout
Restaurant O&O * | Sint Willebrord – cashewnoot | rode curry | limoenblad
Restaurant La Source ** | Lanaken (België) – yuzu | Boeddha’s hand
Restaurant Bolenius * | Amsterdam – pastinaak | melasse | mokka
Restaurant Inter Scaldes ** | Kruiningen – gezouten citroen | mascarpone | espresso
Restaurant Treeswijkhoeve ** | Waalre – gezouten pinda | karamel | witte miso
Restaurant Beluga loves you * | Maastricht – mandarijn | ponzu
Restaurant Rantree * | Maastricht – dark cherry | aceto balsamico
Restaurant Da Vinci * | Maasbracht – bramen | passievrucht | pecannoot
Restaurant Vivendum * | Dilsen-Stokkem – dry gin No. 9
Laat je verrassen!
Tien Sterrenbonbons in een luxe bonbondoos en te bestellen voor 19,95 euro.