Bij het met een Michelinster bekroonde restaurant EDEN in Waalre kun je genieten van een aantrekkelijk voorjaarsmenu van vijf of vier gangen.
Het restaurant van chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans is recent verhuisd van Valkenswaard naar een prachtige locatie in Waalre, inclusief een terras met uitzicht op het aangrenzende park.
Om dat te vieren, en omdat het voorjaar is, serveert de chef een speciaal menu voor een speciale prijs. Bovendien zijn ontvangst met bubbels, tafelwater, amuses en brood met huisgemaakte ambachtelijke boter inbegrepen.
Voor vijf gangen betaal je 100 euro in plaats van 119,50 euro. De prijs voor vier gangen bedraagt 85 euro (normale prijs 104,50 euro).
Het menu is als volgt:
Steenbolk
Dropplant | Komkommer
*
Makreel
Dille | Bonito
*
(Niet in het menu van vier gangen)
Kwartel
Doperwten | Little gem sla
*
Dubbeldoelrund
Paling | Koningsoesterzwam
*
Melkchocolade
Kappertjes | Druiven