Nieuws

Servais Tielman breidt Beluga Loves You uit met foodbar

Servais Tielman heeft Beluga Loves You in Maastricht uitgebreid met een foodbar. De ondernemer voegt daarmee een nieuwe dimensie toe aan zijn met een Michelinster bekroonde restaurant. ‘Neem plaats op de comfortabele krukken, kijk hoe de koks de gerechten bereiden en geniet van wat zij met liefde hebben gemaakt.’

Aan de foodbar is plaats voor maximaal acht personen. ‘Bij individuele reserveringen zorgen we voor een gepaste afstand tussen de gezelschappen. Vanaf 27 augustus is deze beschikbaar voor lunch en diner, maar reserveren kan nu al.’

Flavourz
De sterchef opent medio augustus bovendien een tweede vestiging van Flavourz. Deze huisvest in de Foodchurch aan de Boschstraat in Maastricht, waar hij – met zakelijke partners – ook een Smullies heeft geopend.

Bij Smullies kun je terecht voor ijs en kleinere patisserie-varianten. Bij Flavourz eet je aan de foodbar op het altaar en kies je uit kleinere gerechten. Op de kaart vind je straks onder andere oesters, charcuterie, sticky ribs en okonomiyaki-wafels.

Lees ook:
‘Heilige van Maastricht’ geeft Beluga Loves You nieuw gezicht
Nieuw interieur voor Beluga Loves You in Maastricht

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: dit zijn de gerenoveerde kamers van Savarin in Rijswijk

Volgend artikel

Na negentien jaar komt restaurant Katseveer* in andere handen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.