Nieuws

Sense Restaurant verhuist naar Vught

Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen patron-cuisinier Dennis Middeldorp en zijn team gasten in Villa Bleijenburg aan de Raadhuisstraat.

De verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk voor het fine dining-restaurant, dat zich uitbreidt met een stijlvolle gastrobar en een exclusieve ruimte voor private dining.

Sense is sinds 2008 een vaste waarde in Den Bosch en mag zich al dertien jaar onderscheiden met een Michelinster. De vertrouwde signatuur, het volledige keuken- en serviceteam én het fine dining-concept verhuizen mee naar Vught. In het monumentale pand speelt Dennis in op de wensen van de moderne gast, met meer ruimte, een centrale ligging en een open keuken voor extra interactie tussen gast en chef.

Gastrobar en private dining

Nieuw is de toevoeging van een eigentijdse gastrobar, waar verfijnde gerechten worden geserveerd in een toegankelijke setting. Denk aan herkenbare smaken, karaktervolle wijnen, verrassende cocktails en speciaalbieren. Voor besloten bijeenkomsten beschikt Sense over een sfeervolle ruimte voor private dining, geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als intieme diners of lunches.

Sense maakt de stap naar Vught onder de vlag van Eye-Events uit Eindhoven, dat eerder restaurant Quatre Bras in Best toevoegde aan zijn portfolio. De samenwerking biedt ruimte voor verdere groei en innovatie, met blijvende focus op beleving en gastvrijheid op topniveau.

Lees ook:
Yornie van Dijk over Basiliek Harderwijk: ‘Vis uit IJsselmeer op kaart’
De Salentein en Rik Jansma kiezen voor de ambitieuze weg
Fine dining met uitzicht: Summum opent in haven van Zeewolde

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Van Twente tot Giethoorn: de vele gezichten van de Overijsselse keuken

Volgend artikel

Menno Post wil The Blonde in Blendin Hotel Bloemendaal op de kaart zetten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.