Nieuws

Seizoensspecial bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

Restaurant De Leuf in Ubachsberg serveert in de maanden juni, juli en augustus een seizoensspecial van vier gangen all-in. Voor een couvertprijs van 109 euro geniet je van ontvangst met een frisse bubbel, vier zomerse gerechten met bijpassende wijnen, tafelwater en mokka en sweets.

Gedurende de zomermaanden serveert het met een Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg het mooiste dat het seizoen te bieden heeft in één menu.

Robin van de Bunt
De seizoensspecial all-in bestaat uit een frisse bubbel, vier gerechten uit de keuken van sterchef Robin van de Bunt met bijpassende wijnen, tafelwater en mokka met sweets.

Zomermaanden
Beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus, uitgezonderd de zaterdagen. De kosten per persoon bedragen 109 euro.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl, te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26 of via de website van restaurant De Leuf.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Richard de Vries zonder Erik van Loo verder bij The Park

Volgend artikel

Joey de Kruijf van Central Park opent wijnbar in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.