Restaurant De Leuf in Ubachsberg serveert in de maanden juni, juli en augustus een seizoensspecial van vier gangen all-in. Voor een couvertprijs van 109 euro geniet je van ontvangst met een frisse bubbel, vier zomerse gerechten met bijpassende wijnen, tafelwater en mokka en sweets.
Gedurende de zomermaanden serveert het met een Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg het mooiste dat het seizoen te bieden heeft in één menu.
Robin van de Bunt
De seizoensspecial all-in bestaat uit een frisse bubbel, vier gerechten uit de keuken van sterchef Robin van de Bunt met bijpassende wijnen, tafelwater en mokka met sweets.
Zomermaanden
Beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus, uitgezonderd de zaterdagen. De kosten per persoon bedragen 109 euro.
Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl, te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26 of via de website van restaurant De Leuf.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…