Nieuws

Schuif aan bij truffellunch in Puur Zee van Imko Binnerts

Truffelliefhebbers opgelet. Bij Puur Zee van Imko Binnerts is binnenkort een truffellunch. Het is een jaarlijkse traditie die veel bezoekers naar Wijk aan Zee trekt. Dus reserveer snel als je gek bent op ‘truffelen’.

De truffellunch is op zondag 9 februari en start om 12.30 uur met een glas bubbels als aperitief. Om omstreeks 13.00 uur gevolgd door 4 mooie truffelgerechten van chef-kok Imko Binnerts, een kaasje met truffel en een dessert.

De bijpassende wijnen worden geschonken door herbergière van het villahotel, Cathy Moerdijk. Het truffelarrangement wordt aangeboden voor een all-in prijs van 137,50 euro.

Puur Zee omschrijft zichzelf als visgastronomie en is gevestigd in Villa Hotel De Klughte in Wijk aan Zee, nabij de duinen en het Noordzeestrand. Het truffelarrangement leent zich dan ook goed in combinatie met een strandwandeling in de ochtend, waarna ’s middags kan worden genoten van de truffelmiddag.

Een truffel is een zwam die onder de grond groeit en op speciale wijze wordt gevonden in onder andere Italië en Frankrijk. Er zijn meerdere soorten truffels zoals de zwarte truffel en de witte truffel. Truffels hebben veel smaak en geur, en worden als een ware delicatesse gezien in de gastronomie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bijzondere Bocuse-avond bij Tout à Fait in Maastricht

Volgend artikel

Gastronomische bieravond bij Château Neercanne

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.