Nieuws

Schip ss Rotterdam viert 10-jarig bestaan als hotel

Feest op het ss Rotterdam. Op 15 februari is het tien jaar geleden dat het schip aanmeerde in de Rotterdamse wijk Katendrecht en het de deuren opende voor het grote publiek. Eigenaar WestCord Hotels viert dit heugelijke feit met een jubileumarrangement.

‘Precies tien jaar geleden openden wij het voor het eerst onze deuren voor het grote publiek aangemeerd in de wijk Katendrecht’, aldus ss Rotterdam-eigenaar WestCord Hotels. ‘Op 15 februari 2010 zorgde een ballonnenreeks op de route voor herkenningspunten naar het schip.’

WestCord Hotels
Zaterdag 15 februari viert de onderneming dat het ss Rotterdam tien jaar geleden de deuren opnieuw opende voor bezoekers. Voor dit feestweekeinde is een speciaal jubileumarrangement samengesteld.

Diner en ontbijt
Als gast verblijf je één nacht op het schip en geniet je van een verrassingsdiner van drie gangen in Lido Grill en een uitgebreid ontbijtbuffet. Overdag kun je deelnemen aan een uitgebreid pakket met entertainment.

Rondleidingen
De hele dag vinden er activiteiten plaats aan boord. Op het programma staan onder andere rondleidingen, workshops, theatervoorstellingen en (jazz)muziek.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ervaar winterse beleving in de ijsbar van Savarin Rijswijk

Volgend artikel

Welkom 2020-arrangement bij De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.