Nieuws

Schilo van Coevorden serveert zeven zonden tijdens Halloweendiner

Conservatorium Hotel Amsterdam en IENS hebben de handen ineengeslagen voor een IENS Carte Blanche. Zondag 30 oktober serveert Schilo van Coevorden een ‘duizelingwekkend Halloweendiner van zeven gangen’. Tachtig gasten kunnen kennismaken met de chefs gastronomische interpretatie van de zeven hoofdzonden.

‘Ik garandeer mijn gasten een grensverleggend diner, waarbij letterlijk alle zintuigen op scherp worden gezet’, aldus Schilo van Coevorden over de IENS Carte Blanche in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Restaurant Taiko
De chef van Taiko, het Aziatische restaurant van het hoofdstedelijke hotel, serveert zondag 30 oktober een ‘duizelingwekkend Halloweendiner van zeven gangen’.

Conservatorium Hotel
Tachtig gasten kunnen deelnemen aan het diner, dat om 18.00 uur begint. Een plek aan tafel is via deze link te reserveren voor 140 euro. De dresscode in het Conservatorium Hotel is bal masqué.

Hoofdzonden
Schilo laat je kennismaken met zijn gastronomische interpretatie van de zeven hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, luiheid en wraak.

Extreme klassiekers
‘We serveren een aantal speciaal voor deze avond ontwikkelde gerechten en aangepaste versies van een aantal van mijn Taiko-klassiekers. Maar dan wel op een extreme manier gepresenteerd.’

Vorig artikel

Hotel Assen luidt wildseizoen in met jaarlijkse Wildbuffet

Volgend artikel

Restaurant Eindeloos pakt titel Meester van Wijn & Spijs 2016

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.