Nieuws

Savarin in Rijswijk stunt met jubileummenu

Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk bestaat 25 jaar. En dat moet worden gevierd met een jubileummenu. Leuke bijkomstigheid: het jubileummenu wordt aangeboden voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Bij Savarin zijn ze terecht trots op de 25ste verjaardag van het veelzijdige bedrijf. Het hele jaar door zijn er jubileumactiviteiten. In januari en februari staat gastronomie in de schijnwerpers.

Daarom biedt Savarin een gastronomisch jubileummenu aan in de vorm van een arrangement. Het arrangement bestaat uit:

  • Gastronomisch 4-gangen menu
  • Bijpassend wijnarrangement
  • Tafelwater
  • Koffie/theeservies
  • The Real WineGums om mee te nemen naar huis

Dit jubileumarrangement wordt aangeboden voor 82,50 euro per persoon. Normaal is het tarief 110 euro, dus er wordt 25% jubileumkorting gegeven. Reserveren kan door te bellen met 070-3072050 onder vermelding van jubileummenu. Dit jubileummenu wordt aangeboden in de maanden januari en februari.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is een veelzijdig hoogwaardig horecabedrijf met een luxe restaurant, een exclusief 5-sterrenhotel, een wellness en zalen voor meetings. Het bedrijf is gevestigd aan de Laan van Hoornwijck in Rijswijk, niet ver van het Prins Clausplein waar de A4 en A12 elkaar kruisen, en dus zeer goed bereikbaar.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ontdek Delden en omgeving met Carelshaven Special

Volgend artikel

Jubilerend l’Atelier in Gulpen serveert smakelijke Limburgse gastvrijheid

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.