Nieuws

Sander Spruijt en Robbert Goedhart samen de keuken in

Sterchef Sander Spruijt van De Burgemeester in Linschoten en Robbert Goedhart van Bij Robbert in Bodegraven slaan de handen ineen voor een four hands-diner. Beide chefs serveren zaterdag 19 en zondag 20 september een menu van zes gangen in het restaurant in Bodegraven.

Beide chefs combineren het beste van beide restaurants in één menu van zes gangen. Sander Spruijt van De Burgemeester in Linschoten en Robbert Goedhart van Bij Robbert serveren beide drie gerechten, waarin hun eigen signatuur zichtbaar wordt.

Alle gangen worden begeleid door bijpassende wijnen. Een plek aan tafel heb je voor 150 euro per persoon. Dit is een all-inprijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sterrestaurant De Zwaan in Etten-Leur verder als Tilia

Volgend artikel

Leon Mazairac nieuwe chef-kok Grand Hotel Karel V

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.