Nieuws

Sander Bierenbroodspot nieuwe chef-kok Bluespoon in Andaz Hotel

Sander Bierenbroodspot is de nieuwe chef-kok van Restaurant Bluespoon in het Andaz Hotel in Amsterdam. Bierenbroodspot werkte eerder onder andere bij de Amsterdamse restaurants Ciel Bleu en La Rive, en bij De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord.

Ook werkte Bierenbroodspot nog in het buitenland, in Portugal bij Villa Joya in de Algarve om precies te zijn.

Restaurant Bluespoon is gevestigd in het Andaz Hotel aan de Prinsengracht 587 in hartje Amsterdam. Het is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Een 3-gangenlunch wordt aangeboden voor 42,50 euro en het diner kan varieren van een 3-gangen tot een 5-gangenmenu.

Het Andaz Hotel waarin het restaurant is gevestigd is een vijfsterrenhotel in het historische centrum van Amsterdam, pal aan een van de mooiste grachten van de stad. Het boutique hotel telt 122 kamers. Het hotel heeft verder een spa en een fitness center.

Vorig artikel

Video: Bjorn Massop van Villa Ruimzicht over wild

Volgend artikel

Achterhoekse restaurants bieden komende tijd speciale wildmenu’s aan

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.