Nieuws

Ronald Opten naar restaurant Olivijn van Menno Post

Ronald Opten is de nieuwe maître-sommelier van Olivijn in Haarlem. Na een periode van veertien jaar verruilt hij hotel Intercontinental Amstel Amsterdam voor het sterrestaurant van Menno Post. Ronald begint op 1 juni.

‘Wat zijn we trots’, zo laat Menno weten op de Facebookpagina van het restaurant. ‘Onze nieuwe maître-sommelier. Niet zomaar iemand, maar een SVH Wijnmeester en zeer ervaren en gepassioneerd gastheer. En boven alles een fijn mens.’

Amsterdam
Na veertien jaar in één van de tophotels in Amsterdam kiest Ronald voor een nieuwe uitdaging. Hij kiest voor Menno vanwege zijn verfijnde en eerlijke kookstijl, en daarnaast heeft hij bewondering voor zijn creatief ondernemerschap.

La Rive
Ronald deed ruime ervaring op als maître-sommelier van La Rive, het voormalige restaurant van Intercontinental Amstel Amsterdam.

‘Hij is zeer gedreven en gepassioneerd over wijn, gastronomie en het gastheerschap’, aldus Menno. ‘Door zijn ruime ervaring weet hij als geen ander jong talent te kweken tot het hoogste niveau.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: (groente-)inspiratie van chef Niven Kunz

Volgend artikel

Ook sterrenchefs gek op prijswinnende babyvoeding van Jasmine

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.