Nieuws

Riesling en schaal- en schelpdieren bij Restaurant Hemingway

Riesling en schaal- en schelpdieren zijn dinsdag 18 juni de hoofdingrediënten tijdens een speciaal diner bij Hemingway in Bergen op Zoom. In het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant van grand hotel De Draak wordt een menu van vier gangen all-in geserveerd voor 97,50 euro per persoon.

Reinhard Löwenstein maakt zes Rieslings uit individuele wijngaarden, die afhankelijk van het restzoetgehalte als Grosse Lage of Grosses Gewächs de markt komen. Tijdens een speciaal diner bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom proef je er vijf.

Bib Gourmand
De keuken van de door Michelin met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid serveert een menu van vier gangen, waarin schaal- en schelpdieren de hoofdrol spelen. Een perfecte wijn-spijscombinatie.

Vier gangen
Het menu van vier gangen is inclusief amuses, een glas bubbels, bijpassende wijnen van de wijnmaker, mineraalwater en koffie of thee met bonbons. De prijs per persoon bedraagt 97,50 euro.

Geen fan van schaal- en schelpdieren of niet in de gelegenheid deze te eten? Geen punt. Een aanpassing van het menu is mogelijk.

Reserveren
Wil jij een plek aan tafel? Ga naar de website van Restaurant Hemingway en verzeker je vandaag nog van een stoel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu met Canadese kreeft bij Hanninkshof

Volgend artikel

Zes restaurants en zes gerechten tijdens Culinaire Armada

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.