Nieuws

Ride, run en yoga bij hotel Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam introduceert de Ride x Run x Yoga. Zaterdag 10 augustus kun je meedoen aan deze workouts, die worden georganiseerd in samenwerking met Rocycle. Je start met een zogeheten Ro’Ride, gaat daarna voor een run en sluit af met een yogales.

Motiverende muziek, mindful en energiek. Rocycle staat bekend om unieke workouts op de fiets met de lichten uit en kaarslicht aan.

Yogales
Pulitzer Amsterdam heeft de handen ineengeslagen met Rocycle en samen houden ze zaterdag 10 augustus een Ride x Run x Yoga.

Er wordt afgetrapt met de welbekende Ro’Ride, gevolgd door een run van Rocycle Studios naar Pulitzer Amsterdam en afgesloten met een yogales in de Garden Room van het hotel met uitzicht op de bloeiende binnentuinen. Na afloop zijn er heerlijke bowls en gezonde sapjes, gemaakt door Pause at Pulitzer.

Sportcombinatie
Bij deze bijzondere sportcombinatie wordt er hard gewerkt op de fiets en worden de spieren daarna gepamperd door de verschillende houdingen die worden aangenomen op de yogamat.

Ride x Run x Yoga start zaterdag 10 augustus om 11.00 uur bij Rocycle. Het einde is rond de klok van 13.30 uur bij Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van het evenement.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De multifunctionaliteit van de ziltige tulpenknol

Volgend artikel

Vlees van runderen die grazen op door Unesco beschermd gebied

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.