Nieuws

Richard de Vries zonder Erik van Loo verder bij The Park

Richard de Vries gaat – in zijn eentje – de scepter zwaaien bij The Park. Na een succesvolle periode van samenwerking met tweesterrenchef Erik van Loo gaat het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam zelfstandig verder. ‘Het is tijd om op eigen benen te staan’, aldus general manager Erik de Wit.

Na vijf succesvolle jaren komt zaterdag 1 juni een eind aan de prettige samenwerking tussen The Park, het restaurant van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam, en Erik van Loo van tweesterrenrestaurant Parkheuvel.

Erik de Wit
‘Het DNA van Erik zit na vijf jaar stevig verankerd in ons restaurant’, aldus general manager Erik de Wit. ‘Het is nu tijd om op eigen benen te staan.’

Bib Gourmand
Na de opening in 2014 won het restaurant direct de Gouden Pollepel, een wedstrijd georganiseerd door het AD.

Michelin heeft het bekroond met een Bib Gourmand en ook in de gidsen Lekker en Gault&Millau is The Park opgenomen.

Jasper Mein
Chef de cuisine Richard de Vries blijft de scepter zwaaien in de keuken. Hij is vanaf de start betrokken bij het Rotterdamse restaurant. Jasper Mein blijft verantwoordelijk voor de service en het wijnadvies.

Casual dining
Ook de koers blijft onveranderd: casual dining met kwalitatief hoogstaande producten en smaken tegen een betaalbare prijs.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam
The Park is onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, een van de twaalf hotels van de Nederlandse keten.

Het restaurant serveert lunch van maandag tot en met vrijdag, en is van maandag tot en met zaterdag geopend voor diner.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

JRE-Nederland presenteert vier nieuwe restaurants

Volgend artikel

Seizoensspecial bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.