Nieuws

Richard de Vries nieuwe chef-kok van Savarin in Rijswijk

Restaurant & Hotel Spa Savarin in Rijswijk heeft met Richard de Vries een ervaren chef-kok aangesteld. Hij werkte eerder bij sterrenzaken als Parkheuvel, De Zwethheul en Savelberg en kookte recent twee keer een Bib Gourmand. Zijn stijl is klassiek Frans, met verfijnde sauzen en hoogwaardige ingrediënten als basis.

De Vries krijgt bij Savarin de leiding over een vernieuwd keukenteam, met onder meer de talentvolle junior chefs Pedro Raposo en Roland Knittel. Met deze versterking wil Savarin zijn reputatie als culinaire topbestemming verder verstevigen. Tijdens een exclusieve perslunch kregen gasten alvast een voorproefje van de nieuwe signatuur van het restaurant. Klassieke smaken in een eigentijds jasje stonden centraal, met perfect afgestemde wijnbegeleiding verzorgd door sommelier Eline van Zuiden.

Restaurant & Hotel Spa Savarin

Savarin is al meer dan dertig jaar een culinaire oase aan de rand van Den Haag. Het restaurant combineert gastronomie met een luxe hotel en spa, waardoor gasten kunnen genieten van een totaalbeleving. De wijnkelder van Savarin is vermaard en biedt een exclusieve selectie van topwijnen. Het team onder leiding van F&B-manager Coen Boonstra en sommelier Eline van Zuiden zorgde tijdens de introductielunch voor een uitmuntende wijn-spijscombinatie met wijnen van onder andere Vega Sicilia en Domaine Faiveley.

Om gasten kennis te laten maken met de nieuwe keuken, introduceert Savarin ‘Meet the Chef’: een speciaal vijf-gangenmenu met culinaire amuses en signature dishes van het nieuwe keukenteam. Dit menu is tijdelijk beschikbaar voor de prijs van drie gangen en kan worden gereserveerd tot en met 24 maart.

Lees ook:
Oud-hoofdkantoor KLM in Den Haag wordt hotel De Plesman
Wellness en exclusieve suite voor Kasteel Engelenburg in Brummen
Nieuw hotel brengt stukje Maastricht naar Den Haag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Le Nord kiest voor ‘bistro chic’ en verlaagt prijzen

Volgend artikel

Fletcher Hotels opent hotel in voormalige gevangenis Alkmaar

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.