Home / Nieuws / Richard de Vries nieuwe chef-kok van Savarin in Rijswijk

Richard de Vries nieuwe chef-kok van Savarin in Rijswijk

Restaurant & Hotel Spa Savarin in Rijswijk heeft met Richard de Vries een ervaren chef-kok aangesteld. Hij werkte eerder bij sterrenzaken als Parkheuvel, De Zwethheul en Savelberg en kookte recent twee keer een Bib Gourmand. Zijn stijl is klassiek Frans, met verfijnde sauzen en hoogwaardige ingrediënten als basis.

De Vries krijgt bij Savarin de leiding over een vernieuwd keukenteam, met onder meer de talentvolle junior chefs Pedro Raposo en Roland Knittel. Met deze versterking wil Savarin zijn reputatie als culinaire topbestemming verder verstevigen. Tijdens een exclusieve perslunch kregen gasten alvast een voorproefje van de nieuwe signatuur van het restaurant. Klassieke smaken in een eigentijds jasje stonden centraal, met perfect afgestemde wijnbegeleiding verzorgd door sommelier Eline van Zuiden.

Restaurant & Hotel Spa Savarin

Savarin is al meer dan dertig jaar een culinaire oase aan de rand van Den Haag. Het restaurant combineert gastronomie met een luxe hotel en spa, waardoor gasten kunnen genieten van een totaalbeleving. De wijnkelder van Savarin is vermaard en biedt een exclusieve selectie van topwijnen. Het team onder leiding van F&B-manager Coen Boonstra en sommelier Eline van Zuiden zorgde tijdens de introductielunch voor een uitmuntende wijn-spijscombinatie met wijnen van onder andere Vega Sicilia en Domaine Faiveley.

Om gasten kennis te laten maken met de nieuwe keuken, introduceert Savarin ‘Meet the Chef’: een speciaal vijf-gangenmenu met culinaire amuses en signature dishes van het nieuwe keukenteam. Dit menu is tijdelijk beschikbaar voor de prijs van drie gangen en kan worden gereserveerd tot en met 24 maart.

Lees ook:
Oud-hoofdkantoor KLM in Den Haag wordt hotel De Plesman
Wellness en exclusieve suite voor Kasteel Engelenburg in Brummen
Nieuw hotel brengt stukje Maastricht naar Den Haag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.