Vacatures

Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk zoekt hoofd bediening

Vacature – Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk is op zoek naar een hoofd bediening – gastvrouw/-heer. Ben jij flexibel en leergierig, reageer dan vandaag nog. Eigenaren Monica en Rob Beckers zijn dit jaar winnaar van de culinaire wedstrijd om de Gouden Pollepel.

Als hoofd bediening – gastvrouw/-heer neem je tafelreserveringen aan, maak je tafelindelingen, zorg je ervoor dat alles er spic & span uitziet, ontvang je gasten, adviseer je hen bij hun menu- en wijnkeuze, serveer je gerechten uit en licht je deze toe.

Bib Gourmand
Kortom: je zorgt ervoor dat de gasten een gezellige avond uit hebben in het restaurant, dat door Michelin sinds 2014 is bekroond met een Bib Gourmand.

Rob Beckers
Zilt & Zoet in Maartensdijk bestaat sinds 2005. In januari 2016 hebben eigenaren Monica en Rob Beckers het interieur verbouwd en vernieuwd.

Het restaurant biedt plaats aan circa vijftig gasten en heeft een aparte ruimte voor een besloten diner (maximaal 20 couverts) of vergadering (maximaal zestien gasten).

Wij zoeken iemand die:
– Flexibel, vriendelijk en gastgericht is;
– Ervaring heeft in een soortgelijk bedrijf;
– Zelfstandig kan werken.

Wij bieden:
– Zondag en maandag vrij (m.u.v. feestdagen);
– Een gedreven en gezellig klein team;
– Salaris boven CAO naar ervaring;
– Bedrijfskleding (ook gewassen in je bedrijf);
– Overuren verwerkt in tijd voor tijd.

Solliciteren
Ben jij een echte horecatijger? Ben je flexibel en leergierig? Reageer dan vandaag nog door je gegevens te mailen naar info@restaurantziltenzoet.nl t.a.v. Monica Beckers.

Ook voor meer informatie kun je bij haar terecht (telefoonnummer: 0346-212627) of op de website van restaurant Zilt & Zoet.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bistro ’t Gerecht in Groningen viert tien jaar Bib Gourmand

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Brabant van Dick Middelweerd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.