Nieuws

Restaurant Wynwood in Eindhoven start met lunchclub

Restaurant Wynwood in Eindhoven start met de Wynwood lunchclub. Zondag 25 september is de eerste editie. Voor 39,50 euro per persoon voel je ‘de clubvibes in een ongedwongen, relaxte setting en geniet je van een bitesmenu van acht gangen’. Reserveren kan vanaf vandaag.

Wynwood in Strijp-S in Eindhoven is een initiatief van chef Wouter van Laarhoven en Eveline Wu. Het restaurant opende in juni 2015 de deuren.

Bitesmenu
Zondag 25 september gaat het van start met de Wynwood lunchclub. ‘Voel de clubvibes in een ongedwongen, relaxte setting en geniet van een bitesmenu van acht gangen voor slechts 39,50 euro per persoon.’

Reserveren
De ontvangst is tussen 15.00 en 16.00 uur. Reserveren kan vanaf vandaag via telefoonnummer (040) 303 13 20 of via de website van Wynwood.

Video Wynwood Eindhoven

Restaurant Wynwood opende vorig jaar juni de deuren op Strijp-S in Eindhoven. ChefsFriends mocht enkele dagen voor de opening de eerste bewegende beelden schieten en sprak met Wouter van Laarhoven.

Vorig artikel

Sterchef Rogier van Dam gast in keuken Nobel op Ameland

Volgend artikel

ChefsRevolution: bijzondere foodtruck en stands op Boerenmarkt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.